Akut tandlæge 2024-03-28T07:44:24+00:00

Akut tandlæge

En akut tandlæge i nærheden af dig, når du har brug for det.

Hurtig tidsbestilling 

Bestil tid her

Har du tandlægeskræk?

Læs mere her

Har du brug for en akut tandlæge?

Har du tandpine og brug for en akut tandlæge?

Ved akut tandpine er du velkommen til at kontakte os, uanset om du er patient eller ej. Vi bestræber os på at hjælpe dig med din tandpine hurtigt og helst samme dag, som du kontakter os.

Vores velfungerende team består ikke bare af én tandlæge, men to tandlæger, en tandplejer og to klinikassistent, som alle står klar til at tage hånd om dig. Det er meget vigtigt for os, at du får en god og smertefri behandling.

Hvis du pludselig får tandpine, er det kroppens måde at fortælle dig, at der er noget galt med dine tænder. Der kan være mange årsager til, hvorfor tandpinen er opstået, men uanset hvad er det vigtigt, at du søger behandling hurtigst muligt. Selv hvis det er en mindre gene, kan det være fordelagtigt at kontakte vores team af dygtige tandlæger, der kan hjælpe dig videre. Ved hurtig kontakt kan du tage mange småting i opløbet og undgå, at de udvikler sig til større problemer. Det er oftest både mindre smertefuldt og billigere, end hvis genen udvikler sig.

Har du lettere tandpine, kan smertestillende håndkøbsmedicin hjælpe dig midlertidigt, men vi anbefaler, at du bestiller tid hos tandlægen og får undersøgt, hvad der er galt. Ved kraftige tandsmerter anbefaler vi, at du kontakter os med det samme. Dette kan nemlig have betydning for din fremtidige behandling, hvor længe der går, fra smerten indtræffer, til du bestiller tid.

Har du slået en tand løs, er det vigtigt, at du opbevarer den i koldt vand, da det øger sandsynligheden for, at tanden kan sættes på plads igen.

Vi tager hånd om din tandpine

Tandbehandling

Vi er grundige og kvalitetsbevidste, og vores mål er at give dig god og smertefri behandling, så du tilbringer så lidt tid i tandlægestolen som muligt.

Vejledning

Det kan kan være skræmmende ikke at vide, hvad der foregår. Vi fortæller, hvad der skal ske, før vi går i gang, og aftaler hvordan vi bedst kan tage hensyn til dig under behandlingen.

Pris

Mange er bekymrede for, hvordan en tandlægeregning kan løbe op i skyhøje beløb. Vi oplyser altid om den endelige pris, inden behandling igangsættes

Lider du af tandlægekræk? 

Tandlægeskræk er ikke en leg, det ved vi godt. Det er vigtigt for din tandsundhed, at du får regelmæssige eftersyn og tandtjek, men erfaring har vist os, at mange undlader at gå til tandlæge indtil allersidste øjeblik af frygt for smerter. Derfor gør vi os stor umage for, at du har det så behageligt som muligt i tandlægestolen.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, som har tandlægeskræk
Call Now Button