Børnetandpleje 2020-11-11T10:27:01+00:00

Om vores børnetandpleje

I Nykøbing Tandklinik har vi mange års erfaring med børnetandpleje. Vi vil rigtig gerne hjælpe dit barn til at lære gode vaner, så de kan passe på deres tænder og sørge for, at de holder hele livet. Børn kan være bange for at gå til tandlæge, på samme måde som det kan være skræmmende for voksne at gå til tandlæge, og mange voksnes frygt stammer faktisk fra barndommen, hvor de har haft smertefulde behandlinger. Det kan forebygges med god børnetandpleje.

I Nykøbing Tandklinik gør vi derfor meget ud af at skabe trygge rammer for dit barns første tandlægebesøg. Vi ved, at behandling af børn skal foregå anderledes end behandling af voksne. Børn kan have behov for sjov og leg til at distrahere dem fra behandlingen og gøre det hele lidt nemmere. Det er god børnetandpleje, og det er vigtigt for os. Vi synes, at det skal være sjovt og behageligt at komme hos tandlægen, så det ikke er noget, barnet går og frygter. Vi tager os god tid til at snakke med børnene og skabe en tryg ramme for besøget. Vi er her for at hjælpe, og vores mål er en tryg oplevelse for barnet, så det lærer, at det ikke er farligt at gå til tandlæge. Tandlægebesøg er en god vane, og som med alle gode vaner er reglen, at jo før den startes, jo bedre er det.

Lider du selv af tandlægeskræk?

Børn er utrolig sensitive, og de opfatter hurtigt, hvis mor eller far er nervøse eller ligefrem bange. Hvis du lider af tandlægeskræk, kan det være en god ide, at en anden voksen tager med barnet til tandlæge, så du ikke giver din frygt videre. Det er vigtigt at tage dit barn med til tandlægen allerede i barnets første år, så du kan hjælpe med at etablere et godt og sundt forhold mellem dit barn og tandlægen. Når dit barn bliver lidt ældre, er det vigtigt, at det lærer, hvordan man bedst børster tænder og bruger tandtråd, da dette er vigtige redskaber til flotte og sunde tænder.

Læs mere her

Tryghed

Tillid

Kvalitet

Få en tryg og grundig tandbehandling

Vi passer på dig i tandlægestolen og laver en behandling, som er udført med stor ekspertise og grundighed. Vi er særlig bevidste om, at et besøg hos tandlægen for mange kan være forbundet med skræk og utilpashed. Vi er også bevidste om, at det kan være svært at skulle skifte tandlæge, da det er en stor tillidssag at stole på et nyt menneske, og ikke mindst en tandlæge.

Læs mere om vores trygge behandling her

Følg med på Facebook

Vi er selvfølgelig også på Facebook. Hvis du vil følge med i vores hverdag, få nyt om klinikken (f.eks. åbningstider) og andet information, så er det bare om at klikke “like”! Vi glæder os til at se dig både på klinikken og på Facebook.

Se vores Facebook-side
Call Now Button