Kirurgi 2021-12-03T13:34:23+00:00

Kirurgi

– Skal du have fjernet en visdomstand eller har du brug for anden kirurgi? 

Om vores kirurgiske indgreb 

Nykøbing Tandklinik kan også håndtere kirurgi, og vi klarer de fleste kirurgiske indgreb selv. Drejer det sig om en særlig krævende operation, henviser vi til en erfaren specialtandlæge og kæbekirurg, som vi har samarbejdet med længe.

Fjernelse af visdomstænder, rodspidsoperationer og bløddelsoperationer er blandt de kirugiske indgreb, vi klarer her på tandlægeklinikken:

  • En visdomstand, der ikke er vokset ordentligt frem, kan være nødvendig at fjerne, så den ikke er årsag til betændelse eller skader på nabotænderne.
  • En cyste i kæbe eller mundslimhinde kan give store gener, men kan let opereres med lokalbedøvelse.
  • En rodspidsoperation er nødvendig, hvis betændelser på rodspidser ikke kan behandles med en almindelig rodbehandling.

Print eller læs mere om visdomstænder her!

Tryghed

Tillid

Kvalitet

Tandbehandling af høj kvalitet

Vi passer på dig i tandlægestolen. Vores behandlinger er udført med ekspertise og grundighed. Vi er særlig bevidste om, at et besøg hos tandlægen for mange kan være forbundet med angst og utilpashed. Vi er også bevidste om, at det kan være svært at skulle skifte tandlæge, da det er en stor tillidssag at stole på et nyt menneske, og ikke mindst en tandlæge. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, så du kan føle dig tryg og tilpas i tandlægestolen.

Læs mere om vores behandlinger her

Følg med på Facebook

Hvis du gerne vil følge med i udviklingen på klinikken, hvad vi gør lokalt, gode råd til din tandpleje, konkurrencer, anmeldelser mv., så skal du blot klikke ind på vores Facebook-side og ’synes godt om’ siden. Her vil vi løbende holde dig opdateret. Vi gør dig bl.a. opmærksom på de nyeste trends inden for tandplejning, og hurtige råd til hvordan du selv kan pleje dine tænder bedst muligt.

Vi er rigtig glade for vores patienter, og dem som er interesseret i vores arbejde som tandlæge. Derfor holder vi også løbende konkurrencer på vores Facebook-side, og udlodder præmier til nogle heldige vindere. Klik ind på siden, og følg med i hvad der sker hos din lokale tandlægeklinik.

Se vores Facebook-side
Læs mere her

Hvorfor er vi det sikre valg?

Vi anbefaler, at du regelmæssigt får checket dine tænder i et tandeftersyn, så du undgår smertefulde problemer og dyre tandlægeregninger i fremtiden.

Du bliver altid oplyst om pris, inden din tandbehandling igangsættes, og du er altid velkommen til at stille spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget. Vi vil hellere end gerne fortælle, og vi synes ikke, at der er nogen dumme spørgsmål. Det vigtigste for os er, at du føler dig godt tilpas i tandlægestolen, og det er altså nemmere, hvis man ved, hvad der foregår.

Leder du efter ny tandlæge?

Hos os har du som patient medindflydelse og mulighed for at sammensætte og bestemme dit eget behandlingsforløb. Vi oplyser dig altid omkring prisen, før din behandling igangsættes, og vi fortæller om proceduren, så du er klar over, hvad der skal ske. Vi giver os god tid til hver enkelt patient, og vi sætter os ind i dine tandproblemer.

Vores behandlerteam hos Nykøbing Tandklinik har mange års erfaring, og vi benytter os udelukkende af de bedste materialer og nyeste teknikker inden for tandlægefaget. Vi lægger vægt på tillid, tryghed og respekt, og hos os er du altid i centrum.

Læs mere her
Call Now Button