Paradontitis 2024-03-28T07:53:30+00:00

Paradontitis

Om paradontitis (tandkødsbetændelse)

Paradontitis er et hyppigt forekommende problem. Over halvdelen af Danmarks befolkning får på et tidspunkt i deres voksne liv konstateret Paradontitis. Kært barn har mange navne, og paradontitis bliver ofte også refereret til som paradentose eller parodontose. Men paradontitis, som det hedder, er tandkødsbetændelse, som i ubehandlet form udvikler sig, ofte smertefuldt, og i værste tilfælde kan det senere destruere selve kæbeknoglen. Hvis der ikke bliver grebet ind i tide, fæstner tænderne sig dårligere og dårligere, indtil tænderne efterhånden løsner sig og falder helt ud.

Symptomerne er i begyndelsen blødende tandkød og eventuelt dårlig ånde. En forstærkende årsag er tobaksrygning, som kan skjule symptomerne, så man ikke opdager det til at starte med.

Vi tilbyder dig dybdegående tandrensning for at holde sygdommen i skak. Behandlingen bliver udført af tandplejer eller tandlæge, som også viser dig, hvordan du i din daglige tandpleje skal gøre dit til at holde sygdommen nede. Undertiden vil der være behov for kirurgisk paradontitisbehandling, som vi i de fleste tilfælde også udfører.

Print eller læs mere om paradontitis her!

Tryghed

Tillid

Kvalitet

Tandbehandling af høj kvalitet

Vi passer på dig i tandlægestolen. Vores behandlinger er udført med ekspertise og grundighed. Vi er særlig bevidste om, at et besøg hos tandlægen for mange kan være forbundet med angst og utilpashed. Vi er også bevidste om, at det kan være svært at skulle skifte tandlæge, da det er en stor tillidssag at stole på et nyt menneske, og ikke mindst en tandlæge. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, så du kan føle dig tryg og tilpas i tandlægestolen.

Læs mere om vores behandlinger her

Følg med på Facebook

Hvis du gerne vil følge med i udviklingen på klinikken, hvad vi gør lokalt, gode råd til din tandpleje, konkurrencer, anmeldelser mv., så skal du blot klikke ind på vores Facebook-side og ’synes godt om’ siden. Her vil vi løbende holde dig opdateret. Vi gør dig bl.a. opmærksom på de nyeste trends inden for tandplejning, og hurtige råd til hvordan du selv kan pleje dine tænder bedst muligt.

Vi er rigtig glade for vores patienter, og dem som er interesseret i vores arbejde som tandlæge. Derfor holder vi også løbende konkurrencer på vores Facebook-side, og udlodder præmier til nogle heldige vindere. Klik ind på siden, og følg med i hvad der sker hos din lokale tandlægeklinik.

Se vores Facebook-side
Læs mere her

Hvorfor er vi det sikre valg?

Vi anbefaler, at du regelmæssigt får checket dine tænder i et tandeftersyn, så du undgår smertefulde problemer og dyre tandlægeregninger i fremtiden.

Du bliver altid oplyst om pris, inden din tandbehandling igangsættes, og du er altid velkommen til at stille spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget. Vi vil hellere end gerne fortælle, og vi synes ikke, at der er nogen dumme spørgsmål. Det vigtigste for os er, at du føler dig godt tilpas i tandlægestolen, og det er altså nemmere, hvis man ved, hvad der foregår.

Hos os er patienten i centrum

Nykøbing Tandklinik er din lokale tandlæge. Vores klinik ligger i hjertet af Nykøbing Sjælland, og hos os vil du blive mødt af et kompetent team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, som alle ønsker det bedste for dig og dine tænder. Vores mål er at give dig både en god oplevelse og kompetent behandling, når du er på besøg hos os.

Vores behandlerteam hos Nykøbing Tandklinik har mange års erfaring og stor ekspertise. Vi benytter os udelukkende af de bedste materialer og nyeste teknikker inden for tandlægefaget. Vi lægger vægt på gensidig tillid, tryghed og respekt, og hos os er du altid i centrum.

Læs mere her
Call Now Button