Personale 2021-04-14T12:38:08+00:00

Personale på Nykøbing Tandklinik

Hos Nykøbing Tandklinik byder vi hjertelig velkommen i vores hyggelige klinik – beliggende i hjertet af Nykøbing Sjælland. Vores team består af to tandlæger, en tandplejer, tre klinikassistenter samt en klinikassistentelev.

Vores ønske er, at du som patient får en så god oplevelse i tandlægestolen på vores klinik som muligt. Vi ved, at tanken om at skulle til tandlægen, kan være ubehagelig, og at mange frygter ubehag i forbindelse med tandlægebesøg. Derfor forsøger vi altid at forklare og vejlede dig, så du ved præcist, hvad der skal ske – både før og under behandlingen, samt hvordan du passer bedst på din tænder efter behandling. Vi håber, at det kan hjælpe dig til at føle dig afslappet og tryg på klinikken – uanset om du skal have foretaget et almindeligt eftersyn eller gennem en større tandbehandling. Du kan læse mere om vores priser her og tandbehandlinger her.

Hos Nykøbing Tandklinik på Grundtvigsvej nr. 2 i Nykøbing Sjælland vil vi gerne være en både rummelig og fremtidssikret tandklinik. Rummelig på den måde, at vi bruger mange ressourcer i det daglige på at give patienterne en behagelig oplevelse i tandlægestolen. Fremtidssikret på den måde, at vi gør en dyd ud af, at fagligheden er i top på tandklinikken. Vi sætter en stor ære i den gode og nære relation, vi har til vores patienter, hvor der tages hensyn til alle patienter og deres individuelle behov.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på klinikken i Nykøbing Sjælland.

Tandlæge og ejer af Nykøbing Tandklinik

Radu
Tandlæge

Tandlæge i Nykøbing Tandklinik, Nykøbing Sjælland

Flemming
Tandlæge

Rikke Tandplejer

Rikke
Tandplejer

Trine
Klinikassistent

Maria
Klinikassistent

Pacifique 
Klinikassistent

Loubna
Klinikassistentelev

nykøbing tandklinik udefra
Behandlerrum med tandlægestol
Call Now Button