Personale 2024-03-28T07:55:23+00:00

Personale på Nykøbing Tandklinik

Hos Nykøbing Tandklinik byder vi hjertelig velkommen i vores hyggelige klinik – beliggende i hjertet af Nykøbing Sjælland. Vores team består af to tandlæger, en tandplejer, to klinikassistenter samt en klinikassistentelev.

Vores ønske er, at du som patient får en så god oplevelse i tandlægestolen på vores klinik som muligt. Vi ved, at tanken om at skulle til tandlægen, kan være ubehagelig, og at mange frygter ubehag i forbindelse med tandlægebesøg. Derfor forsøger vi altid at forklare og vejlede dig, så du ved præcist, hvad der skal ske – både før og under behandlingen, samt hvordan du passer bedst på din tænder efter behandling. Vi håber, at det kan hjælpe dig til at føle dig afslappet og tryg på klinikken – uanset om du skal have foretaget et almindeligt eftersyn eller gennem en større tandbehandling. Du kan læse mere om vores priser her og tandbehandlinger her.

Hos Nykøbing Tandklinik på Grundtvigsvej nr. 2 i Nykøbing Sjælland vil vi gerne være en både rummelig og fremtidssikret tandklinik. Rummelig på den måde, at vi bruger mange ressourcer i det daglige på at give patienterne en behagelig oplevelse i tandlægestolen. Fremtidssikret på den måde, at vi gør en dyd ud af, at fagligheden er i top på tandklinikken. Vi sætter en stor ære i den gode og nære relation, vi har til vores patienter, hvor der tages hensyn til alle patienter og deres individuelle behov.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på klinikken i Nykøbing Sjælland.

Tandlæge og ejer af Nykøbing Tandklinik

Radu
Tandlæge

Radu har været tandlæge siden 1997. Radu har stor erfaring inden for alle aspekter af tandlægefaget. Han lægger stor vægt på den gode og nære relation til patienterne, samt sit samarbejde med kompetente, dygtige og motiverede medarbejdere.

Tandlæge Andy

Andy 
Tandlæge

Andy er vores nye tandlæge.

Andy går meget op i sund ernæring og motion. Arbejdsmæssigt nyder han at benytte sin store erfaring inden for tandpleje til at tage god hånd om patienterne på klinikken, så de rejser sig fra tandlægestolen efter en god og tryg oplevelse.

Rikke Tandplejer

Rikke
Tandplejer

Rikke Spielberg er uddannet i 2003 og har lang erfaring inden for tandplejefaget, samt en stor interesse for paradentose-behandlinger. Rikke er specielt glad for den udvikling, hun oplever at gennemgå med patienter, når hun er med til at løse deres problemer. Derudover lægger hun stor vægt på det nære lokalmiljø i Nykøbing, hvor kontakten med patienterne er god; fordi det er de samme patienter, der kommer igen og igen.

Har man tandlægeskræk, tager Rikke gerne imod én. Hun er vant til at tage god hånd om patienter med tandlægeskræk, og tager altid udgangspunkt i den enkelte patients situation.

Trine
Klinikassistent

På klinikken står vores dygtige klinikassistent Trine klar til at tage imod dig. Trine nyder sit arbejde inden for tandpleje – og specielt den gode kontakt med patienterne. Trine er glad for, at hun altid er den første kontakt med jer patienter – hvad end det er over telefon, pr. mail eller fysisk på klinikken.

Trine sørger dagligt for, at vi kan opretholde et så højt serviceniveau og tage os godt af vores patienter. Trine ordner kontoropgaver på klinikken, men hjælper også til ved tandlægestolen under behandling.

Klinikassistent Lotte

Lotte 
Klinikassistent

Når du kommer ind i tandlægestolen vil du møde vores dygtige klinikassistent Lotte. Hun holder meget af at tage sig godt af jer patienter, så I får en god oplevelse på klinikken. Lotte hjælper til under behandling, holder klinikken og redskaberne rene samt vejleder patienter i, hvordan de bedst kan passe på deres tænder.

Lotte er meget bevidst om, at det ikke altid er lige behageligt at gå til tandlæge – og ved derfor, hvordan hun kan hjælpe bedst muligt i forhold til at berolige patienter inden deres tandbehandlinger – både patienter med eller uden tandlægeskræk.

Klinikassistent elev Nykøbing Tandklinik

Tanja 
Klinikassistentelev

Tanja er en af vores to dygtige og søde klinikassistentelever.

Tanja deltager i alle behandlinger på klinikken og tager imod patienter.

Klinikassistent elev Peter

Peter 
Klinikassistentelev

Peter er en af vores to dygtige og søde klinikassistentelever.

Peter deltager i alle behandlinger på klinikken og tager imod patienter.

nykøbing tandklinik udefra
Tandlæge og ejer af Nykøbing Tandklinik
Behandlerrum med tandlægestol
Call Now Button