Ny patient 2024-03-28T07:51:44+00:00

Søger du ny tandlæge?

Hos Nykøbing Tandklinik har vi åbent for patient tilgang.

Er det på tide med et tandlægeskift? Vi sætter en ære i at være din lokale tandlæge i Nykøbing Sjælland, som kender dig og dine tænder. Det er nemt at skifte tandlæge – Vi tager os nemlig af alt det praktiske. 

Hos os er patienten i centrum

Nykøbing Tandklinik er din lokale tandlæge i Nykøbing Sjælland, og vi er derfor det oplagte valg ved et tandlægeskift. Vores klinik ligger i hjertet af Nykøbing Sjælland, og hos os vil du blive mødt af et kompetent team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, som alle ønsker det bedste for dig og dine tænder. Vores mål er at give dig både en god oplevelse og kompetent behandling, når du er på besøg hos os.

Hvad kræver det at skifte tandlæge?

Kontakt os, hvis du ønsker tandlægeskift, så sørger vi for din tandsundhed og alt det praktiske! Det eneste, det kræver er, at du husker dit sygesikringskort ved første besøg hos os – så vi kan få dig ind i vores system. Tager du nogle former for medicin, må du gerne medbringe dit medicinkort eller fortælle os om det ved første besøg. På den måde kan vi tage højde for det i forbindelse med tandbehandlinger.

Vores behandlerteam hos Nykøbing Tandklinik har mange års erfaring inden for tandlægefaget og stor faglig ekspertise. Vi benytter os ligeledes udelukkende af de bedste materialer og nyeste teknikker inden for tandlægefaget. Vi lægger vægt på gensidig tillid, tryghed og respekt, og hos os er du altid i centrum.

Kontakt os lige her, så finder vi en tid til dig. Du kan også læse mere om vores behandlinger her eller vores priser her. Har du tandlægeskræk, er du også mere end velkommen på klinikken. Vi har stor erfaring med tandlægeskræk og vil gerne hjælpe dig til at få en tryg og behagelig oplevelse i tandlægestolen.

Vi glæder os til at tage imod dig som ny patient!

Læs mere her

Tryghed

Tillid

Kvalitet

Akut tandpine? 

læs mere her

Hvem er vi?

Læs mere her
Call Now Button