Protese 2024-03-28T07:57:12+00:00

Protese

Vi har mange års erfaring, så du får den løsning, der passer perfekt til dig.

Om protesebehandling

Vi tror på, at vores tænder holder hele livet, men det er desværre langt fra altid tilfældet. Med den rigtige protese, kan du dog alligevel beholde dit naturlige smil hele livet. Det behøver ikke være hele dit smil, der skal erstattes, men under tiden kan der efter tandtab være behov for indsætning af proteser. Det kan enten være partielle/delvise stålproteser med bøjler til fastgøring til egne tænder eller helproteser.

Vi har mange års erfaring med protesebehandling – din sikkerhed for, at du får en protese, der passer perfekt til dig.

Print eller læs mere om proteser her!

Leder du efter ny tandlæge?

Hos os har du som patient medindflydelse og mulighed for at sammensætte og bestemme dit eget behandlingsforløb. Vi oplyser dig altid omkring prisen, før din behandling igangsættes, og vi fortæller om proceduren, så du er klar over, hvad der skal ske. Vi giver os god tid til hver enkelt patient, og vi sætter os ind i dine tandproblemer.

Vores behandlerteam hos Nykøbing Tandklinik har mange års erfaring, og vi benytter os udelukkende af de bedste materialer og nyeste teknikker inden for tandlægefaget. Vi lægger vægt på tillid, tryghed og respekt, og hos os er du altid i centrum.

Læs mere her

Følg med på Facebook

Hvis du gerne vil følge med i udviklingen på klinikken, hvad vi gør lokalt, gode råd til din tandpleje, konkurrencer, anmeldelser mv., så skal du blot klikke ind på vores Facebook-side og ’synes godt om’ siden. Her vil vi løbende holde dig opdateret. Vi gør dig bl.a. opmærksom på de nyeste trends inden for tandplejning, og hurtige råd til hvordan du selv kan pleje dine tænder bedst muligt.

Vi er rigtig glade for vores patienter, og dem som er interesseret i vores arbejde som tandlæge. Derfor holder vi også løbende konkurrencer på vores Facebook-side, og udlodder præmier til nogle heldige vindere. Klik ind på siden, og følg med i hvad der sker hos din lokale tandlægeklinik.

Se vores Facebook-side
Call Now Button