Tandfyldning 2024-03-28T08:04:12+00:00

Tandfyldning

Har du brug for en fyldning?

Om tandfyldning

En tandfyldning, også kaldet en plombe, er en erstatning for en manglende tandsubstans. Du vil typisk få en tandfyldning i tanden, når du har et hul, hvor fyldningen vil erstatte den manglende tandsubstans, som du har mistet. Vi anvender et anerkendt plast fyldningsmateriale, som giver dig lang holdbarhed og et flot æstetisk resultat. Materialet har en naturlig farve, som matcher din tand.  Som erfarne tandlæger ved vi godt, at et naturligt tandsæt og smil forbedrer ens selvtillid og selvopfattelse. Derfor gør vi os umage for at give dig et flot resultat med et æstetisk og stærkt fyldningsmateriale, når du skal have lavet en tandfyldning.

Print eller læs mere om huller i tænderne her!

Tryghed

Tillid

Kvalitet

Følg med på Facebook

Hvis du gerne vil følge med i udviklingen på klinikken, hvad vi gør lokalt, gode råd til din tandpleje, konkurrencer, anmeldelser mv., så skal du blot klikke ind på vores Facebook-side og ’synes godt om’ siden. Her vil vi løbende holde dig opdateret. Vi gør dig bl.a. opmærksom på de nyeste trends inden for tandplejning, og hurtige råd til hvordan du selv kan pleje dine tænder bedst muligt.

Vi er rigtig glade for vores patienter, og dem som er interesseret i vores arbejde som tandlæge. Derfor holder vi også løbende konkurrencer på vores Facebook-side, og udlodder præmier til nogle heldige vindere. Klik ind på siden, og følg med i hvad der sker hos din lokale tandlægeklinik.

Se vores Facebook-side

Tandbehandling af høj kvalitet

Vi passer på dig i tandlægestolen. Vores behandlinger er udført med ekspertise og grundighed. Vi er særlig bevidste om, at et besøg hos tandlægen for mange kan være forbundet med angst og utilpashed. Vi er også bevidste om, at det kan være svært at skulle skifte tandlæge, da det er en stor tillidssag at stole på et nyt menneske, og ikke mindst en tandlæge. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, så du kan føle dig tryg og tilpas i tandlægestolen.

Læs mere om vores behandlinger her
Call Now Button