Patienter fra Fårevejle 2024-03-28T07:54:11+00:00

Patienter fra Fårevejle

Hos Nykøbing Tandklinik har vi en ambition om at blive lokalområdets fortrukne tandklinik. Derfor tager vi også imod patienter fra Fårevejle med åbne arme. Bor eller arbejder du i Fårevejle? Og leder du efter en tandlægeklinik, der kan tilbyde et professionelt behandlerteam? Så byder vi dig hjerteligt velkommen i vores klinik i Nykøbing Sjælland – kun 22,5 km fra Fårevejle.

Nykøbing Tandklinik er placeret i hjertet af Nykøbing Sjælland. Vi sætter stor fokus at du som patient oplever en omsorgsfuld, tryg og behagelig behandling på vores klinik.

Rutevejledning Fårevejle – Nykøbing Sj.

Hos Nykøbing Tandklinik tager vi glædeligt imod dig fra Fårevejle. Vores klinik på Grundtvigsvej 2 i 4500 Nykøbing Sjælland. Tandklinikken er beliggende 22,5 km fra Fårevejle, så med bil på landevejen (rute 225) vil det altså kun tage dig lidt over 20 minutter at komme til tandlæge. Se kort for rutevejledning Fårevejle – Nykøbing Sj.

Første besøg

Hos Nykøbing Tandklinik har vi åbent for patienttilgang og byder dig derfor glædeligt velkommen til et første besøg. Du er velkommen til at kontakte os på tlf.: +45 59 91 02 21, pr. e-mail: info@nykoebing-tandklinik.dk, på Facebook eller kigge forbi klinikken i Nykøbing Sj. til en uforpligtende snak. I forbindelse med et tandlægeskifte står vi for alle de praktiske omstændigheder, så du som patient oplever et så nemt og glidningsfrit skifte. Dette indebærer, at vi indhenter dine journaler, røntgenbilleder med videre, hvis du ønsker dette.

Om os

Hos Nykøbing Tandklinik består vores behandlerteam af vores to dygtige tandlæger Radu og Andy, vores tandplejer Rikke, samt vores to klinikassistenter Trine og Lotte. Vi står alle sammen klar til at tage imod dig fra Fårevejle og gøre vores bedste for at give dig en behagelig og tryg behandling. Vores største ambition er, at du som patient oplever tryghed, tillid og kvalitet i vores klinik. Vi tilbyder alt fra almindelig tandpleje og eftersyn til mere komplicerede og tidskrævende tandbehandlinger, da vores behandlerteam har mange års erfaring og stor ekspertise. Som ny patient fra Fårevejle, vil du som patient hos os altid være i centrum.

Vi glæder os til at tage imod dig hos Nykøbing Tandklinik – i hjertet af Nykøbing Sjælland.

ÅBNINGSTIDER

Mandag:     8.00 – 17.00
Tirsdag:       8.00 – 17.00
Onsdag:      8.00 – 15.30
Torsdag:      8.00 – 17.00
Fredag:        8.00 – 13.00

KONTAKT OS

TLF: +45 59 91 02 21
E-MAIL: info@nykoebing-tandklinik.dk

TELEFONTIDER:

Mandag-Torsdag: 8:00-12:00

BESØG OS

Grundtvigsvej 2
4500 Nykøbing Sjælland

Skriv til os

Besøg os på Facebook

Philip (Anmeldelse fra Google)

“Meget behagelig tandlæge samt tandplejer! God behandling til en fair pris :)”

Frank (Anmeldelse fra Facebook)

“De er imødekommende og venlige. Og de er gode hvis man lider af tandlægeskræk.”

Carl (Anmeldelse fra Facebook)

“Den bedste tandlæge i byen. God og venlig betjening”

Call Now Button