Tandpleje 2024-03-28T08:06:29+00:00

Tandpleje

Skal du have et tandeftersyn eller en tandrensning? Bestil tid hos os i dag!

Tandpleje og tandeftersyn

Regelmæssige tandeftersyn og rådgivning om tandpleje kan hjælpe dig med at bevare dit naturlige smil og dine tænder hele livet.

Ved et regelmæssigt eftersyn kan du få foretaget en tandrensning (hvis der er behov), hvor du får fjernet tandsten samt bløde og farvede belægninger. Hvis vi kan se, at du kan drage fordel af det, giver vi også en grundig vejledning i daglig tandpleje.

Ved at få dine tænder tjekket regelmæssigt, kan du forebygge mange problemer, som ofte får lov til at ligge og udvikle sig, fordi folk venter med at gå til tandlæge. Udover at spare dig selv for tandsmerter, sparer du også dig selv for dyre tandlægeregninger.

Vi anbefaler, at du får dine tænder og tandkød undersøgt regelmæssigt. For nogens vedkommende vil det sige hver tredje måned, for andre kan der gå et år eller mere mellem undersøgelserne. Det kommer an på, om du har gode og velplejede tænder, eller om du har brug for yderligere eftersyn, f.eks. hvis du har tendens til paradentose eller ofte får huller i tænderne. Vi tilpasser intervallerne individuelt efter behov.

Print eller læs mere om undersøgelse og forebygning her!

Tandbehandling af høj kvalitet

Vi passer på dig i tandlægestolen. Vores behandlinger er udført med ekspertise og grundighed. Vi er særlig bevidste om, at et besøg hos tandlægen for mange kan være forbundet med angst og utilpashed. Vi er også bevidste om, at det kan være svært at skulle skifte tandlæge, da det er en stor tillidssag at stole på et nyt menneske, og ikke mindst en tandlæge. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, så du kan føle dig tryg og tilpas i tandlægestolen.

Læs mere om vores behandlinger her

Lider du af tandlægekræk? 

Dine regelmæssige tandeftersyn og besøg hos tandlægen er vigtige for din tandsundhed, samtidig med at de forebygger ubehagelige og omkostningsfulde behandlinger i fremtiden. Som din lokale tandlæge har vi særligt fokus på behandling af patienter med tandlægeskræk. Vi ved godt, at tandlægeskræk ikke er for sjov, og at mange undlader at besøge tandlægen, fordi de er bange for f.eks. ulidelige smerter under behandlingen. Vi er meget opmærksomme på at hjælpe patienter med angst, så fortæl os, at du har tandlægeskræk, og så skal vi nok gøre vores for, at du kommer så godt igennem behandlingen som muligt.

Læs mere om tændlægeskræk her
Læs mere her

Hvorfor er vi det sikre valg?

Vi anbefaler, at du regelmæssigt får checket dine tænder i et tandeftersyn, så du undgår smertefulde problemer og dyre tandlægeregninger i fremtiden.

Du bliver altid oplyst om pris, inden din tandbehandling igangsættes, og du er altid velkommen til at stille spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget. Vi vil hellere end gerne fortælle, og vi synes ikke, at der er nogen dumme spørgsmål. Det vigtigste for os er, at du føler dig godt tilpas i tandlægestolen, og det er altså nemmere, hvis man ved, hvad der foregår.

Leder du efter ny tandlæge?

Hos os har du som patient medindflydelse og mulighed for at sammensætte og bestemme dit eget behandlingsforløb. Vi oplyser dig altid omkring prisen, før din behandling igangsættes, og vi fortæller om proceduren, så du er klar over, hvad der skal ske. Vi giver os god tid til hver enkelt patient, og vi sætter os ind i dine tandproblemer.

Vores behandlerteam hos Nykøbing Tandklinik har mange års erfaring, og vi benytter os udelukkende af de bedste materialer og nyeste teknikker inden for tandlægefaget. Vi lægger vægt på tillid, tryghed og respekt, og hos os er du altid i centrum.

Læs mere her

Følg med på Facebook

Hvis du gerne vil følge med i udviklingen på klinikken, hvad vi gør lokalt, gode råd til din tandpleje, konkurrencer, anmeldelser mv., så skal du blot klikke ind på vores Facebook-side og ’synes godt om’ siden. Her vil vi løbende holde dig opdateret. Vi gør dig bl.a. opmærksom på de nyeste trends inden for tandplejning, og hurtige råd til hvordan du selv kan pleje dine tænder bedst muligt.

Vi er rigtig glade for vores patienter, og dem som er interesseret i vores arbejde som tandlæge. Derfor holder vi også løbende konkurrencer på vores Facebook-side, og udlodder præmier til nogle heldige vindere. Klik ind på siden, og følg med i hvad der sker hos din lokale tandlægeklinik.

Se vores Facebook-side
Call Now Button