Tandblegning 2024-03-28T08:01:36+00:00

Tandblegning

Kan jeg få hvidere tænder? 

Hvorfor er mine tænder gule? Kan jeg få dem hvide igen?

Vi bliver tit spurgt af vores patienter, om vi kan hjælpe dem med at få et hvidere smil.

Det vil vi rigtig gerne. Vi ved godt, at et naturligt og pænt tandsæt er en vigtig del af ens udseende og udstråling, og at ens selvopfattelse øges , når man er tryg ved at vise sit pæne tandsæt frem. Som erfarne tandlæger skelner vi altid imellem nødvendige og ikke nødvendige behandlinger, set i forhold til dine behov. Hvis du har stærke og sunde tænder, så anbefaler vi ikke altid, at du får bleget dine tænder. For mange blegninger vil skade dine tænder og deres funktion.
Læs mere om Tandlægeforeningens råd og anbefalinger omkring tandblegning her.

Vi bliver ofte spurgt om, hvorfor man ikke har hvide tænder hele livet. At få gule tænder eller misfarvninger er desværre en naturlig del af det at blive ældre. Her er cigaretter, rødvin og kaffe blandt de største syndere, samt at emaljen på dine tænder også bliver slidt. Din emalje (det tynde lag, som beskytter dine tænder) slides naturligt, hvis du har gamle fyldninger, eller hvis dine tænder sidder tæt, så tandbørsten ikke altid kan komme ind og fjerne bakterier og madrester.

Print eller læs mere om tandblegning her!

Har du brug for akut hjælp? 

læs mere her

Har du tandlægeskræk? 

Læs mere her
Læs mere her

Hvorfor er vi det sikre valg?

Vi anbefaler, at du regelmæssigt får checket dine tænder i et tandeftersyn, så du undgår smertefulde problemer og dyre tandlægeregninger i fremtiden.

Du bliver altid oplyst om pris, inden din tandbehandling igangsættes, og du er altid velkommen til at stille spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget. Vi vil hellere end gerne fortælle, og vi synes ikke, at der er nogen dumme spørgsmål. Det vigtigste for os er, at du føler dig godt tilpas i tandlægestolen, og det er altså nemmere, hvis man ved, hvad der foregår.

Call Now Button