Patienter fra Odsherred Kommune 2024-03-28T07:54:39+00:00

Patienter fra Odsherred Kommune

Bor du i Odsherred Kommune, er du tilflytter til kommunen eller er du blot på udkig efter en ny tandlæge? Så er du meget velkommen hos os på Nykøbing Tandklinik. Vi har åbent for patienttilgang og tager glædeligt imod dig.

Odsherred Kommune

Vi er hos Nykøbing Tandklinik glade for at være placeret i Odsherred Kommune – en kommune, der er for “folk, der har taget et aktivt valg om at leve det gode liv midt i Danmark” (Odsherred Kommune). Blandt andet er Odsherred Kommune den største fritidskommune i Danmark med en masse aktiviteter året rundt og bestående af 12 levende by- og landsbysamfund.

Ny patient fra Odsherred Kommune

Nykøbing Tandklinik er placeret i hjertet af Nykøbing Sjælland på Grundtvigsvej nummer 2. Kommer du fra Nyrup, Højby, Rørvig eller Nørre Asmindrup, er der derfor under 7 kilometer til os. Du kan altså komme til tandlægen på ingen tid. Ligeledes ligger både Asnær, Hørve og Vig inden for en radius af 30 kilometer, så er du fra én af de byer, er du også meget velkommen til at blive patient hos os – og vi tager glædeligt imod dig.

Hvad skal jeg gøre som ny patient?

Det er meget nemt at skifte tandlæge, og vi tager os af alt det praktiske i forbindelse med flytningen. Dette indebærer både, at vi indhenter din journal samt dine røntgenbilleder hos din forhenværende tandlæge, hvis du ønsker det. Alt, du skal gøre, er blot at huske dit sygesikringskort første gang du kommer på klinikken. På den måde er det nemlig nemt for os at registerere dig i vores system. Hvis du tager nogen former for medicin, anbefaler vi dig ligeledes, at du husker dit medicinkort ved første besøg eller alternativt blot fortæller os, hvilken medicin du tager. På den måde kan vi eventuelt tage højde for det i behandlingen af dig, hvis dette skulle være nødvendigt.

Vi står alle klar på klinikken til at tage imod dig som ny patient. Vi tilbyder alt lige fra almindelige tandundersøgelser og tandrensninger til større og mere komplicerede tandbehandlinger. Du kan læse mere om hvilke tandbehandlinger, vi tilbyder lige her, samt se vores priser lige her.

Er du interesseret i at blive patient hos os, er du mere end velkommen til at kontakte os lige her.

ÅBNINGSTIDER

Mandag:     8.00 – 17.00
Tirsdag:       8.00 – 17.00
Onsdag:      8.00 – 15.30
Torsdag:      8.00 – 17.00
Fredag:        8.00 – 13.00

KONTAKT OS

TLF: +45 59 91 02 21
E-MAIL: info@nykoebing-tandklinik.dk

TELEFONTIDER:

Mandag-Torsdag: 8:00-12:00

BESØG OS

Grundtvigsvej 2
4500 Nykøbing Sjælland

Skriv til os

Besøg os på Facebook

Philip (Anmeldelse fra Google)

“Meget behagelig tandlæge samt tandplejer! God behandling til en fair pris :)”

Frank (Anmeldelse fra Facebook)

“De er imødekommende og venlige. Og de er gode hvis man lider af tandlægeskræk.”

Carl (Anmeldelse fra Facebook)

“Den bedste tandlæge i byen. God og venlig betjening”

Call Now Button